Porcii Vietnamezi sunt o rasa de porci de talie mai mica fata de porcii autohtoni, acestia sunt de culoare neagra si sunt mult mai usor de intretinut in comparatie cu porcul "romanesc". Hraniti mai sanatos, mai supli, mult mai gustosi, carnea lor nu contine colesterol, purceii vietnamezi sunt la mare cautare. Această specie are stratul de grăsime aproape inexistent, carnea lor fiind mult mai sănătoasă, deoarece nu conţine colesterol. Porcii Vietnamezi mai sunt numiti si "porcii ecologici", deoarece acestia sunt ierbivori. Vietnamezii sunt porci de carne fara colesterol. Cresterea porcilor vietnamezi este mai usoara decât cea a porcilor autohtoni. Vietnamezul poate trai foarte bine cu furaje de origine vegetală, cu tărâţe, mere, varză sau iarbă pentru că porcul vietnamez este vegetarian. Porcii vietnamezi spre deosebire de cei autohtoni nu pot atinge greutatea de 200, 300 kilograme. Porcul Vietnamez la maturitate nu depaseste greutatea de 120 maxim 130 kilograme.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.